Retourbeleid

Retourbeleid Frank! MXPartsHet is ons doel u volledig tevreden te stellen over iedere aankoop die u bij ons doet. Artikelen van hoge kwaliteit en een goede klantenservice hebben bij ons dan ook hoge prioriteit.

U kunt een artikel binnen 7 dagen ruilen of retourneren. Mocht uw retournering te maken hebben met een fout van Frank! MXParts dan dient u ons te kennen te geven wat ten grondslag ligt aan deze fout. Wij zullen u dan voorzien van verdere instructies.

Mocht u een artikel willen ruilen of retourneren en dit is niet vanwege een fout van Frank! MXParts, dan bent u verantwoordelijk voor de transportkosten naar ons retouradres. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor het terugsturen van uw artikel. U wordt verzocht uw artikel terug te sturen met een betrouwbare vervoerder welke een tracking service aanbiedt. Het wordt aangeraden om het te retourneren artikel te verzekeren, aangezien u er verantwoordelijk voor bent dat het artikel in de originele conditie bij ons aankomt.

Wij retourneren uw aankoopbedrag (minus, indien van toepassing, de verzendkosten) binnen 7 werkdagen na ontvangst van het artikel in originele staat.

Nieuwe artikelen dienen in hun originele, ongeopende, onbeschadigde verpakking geretourneerd te worden.

Vergoedingen worden niet uitgekeerd wanneer uw artikel in niet-originele staat door ons ontvangen wordt. Zorg er daarom voor dat u uw artikel goed verpakt (bij voorkeur door gebruik van de door Frank! MXParts gebruikte verpakking) wanneer u een artikel wenst te retourneren.

Als middel tegen potentieel misbruik heeft Frank! MXParts het recht om geen vergoeding uit te keren aan iemand of iedereen die in onze ogen onrechtmatig gebruik maakt van ons retourbeleid.

Stap voor stap instructies

1. Meldt dat u een artikel retour wilt sturen (dit kan schriftelijk of telefonisch).
2. U ontvangt van ons een bevestiging van uw verzoek, alsmede instructies voor de verzending van het artikel (schriftelijk of telefonisch).
3. Na ontvangst van uw zending ruilen wij het artikel om (indien voorradig) of retourneren uw aankoopbedrag (minus, indien van toepassing, de verzendkosten), afhankelijk van onze afspraken met u.


Een digitale kopie van ons retourbeleid kunt hier (PDF) downloaden. Een papieren kopie van ons retourbeleid kunt u te allen tijde schriftelijk aanvragen, deze wordt u binnen 3 werkdagen toegezonden.